Hem » Fredrik von der Esch

Fredrik von der Esch

by Jaxon Lepierre

Den kända skådespelerskan Cecilia Forss har sedan hon blivit gift med Fredrik von der Esch numera också samma efternamn. Svenska folket har lärt känna Cecilia genom ICA reklamerna där hon spelade den karismatiska Sindy. Hon har även haft andra roller och kommit att bli ganska känd. Trots att många säkerligen känner till Fredrik von der Esch är han mindre känd för svenska folket.

Vem är Fredrik von der Esch?

Fredrik föddes 5 april år 1979 och bor tillsammans med Cecilia i Stockholm. De har även två barn tillsammans. Förutom Cecilia som är skådespelare har Fredrik även en äldre bror som är skådespelare och heter Ulrik von der Esch. Storebrodern har blivit lite av en kändis inte minst genom TV serien Solsidan.

Utbildning, jobb och familj

Till skillnad från övriga familjemedlemmar har Fredrik valt att utbilda sig och därefter jobba som jurist. Trots att han jämfört med fru och bror inte är lika känd tillhör han en av Sveriges mest inflytelserika familjer. Fredrik von der Esch är nämligen gudson till drottning Silvia. Dessutom har Fredriks adliga familj och kungafamiljen väldigt nära kontakt och starka band till varandra. Inte sällan har Fredrik och andra familjemedlemmar som stått kungafamiljen nära varit med på olika kungliga evenemang.

Related Articles