Hem » 2 betalningsmetoder som har revolutionerat marknaden

2 betalningsmetoder som har revolutionerat marknaden

by Jaxon Lepierre

Under de senaste årtiondena har det tillkommit massvis med olika betalningslösningar på marknaden, vilket har underlättat för både privatpersoner och företag rejält. Tjänster som PayPal och Apple Pay har varit välkomna tillskott, men det finns vissa tjänster som vi tycker har gjort ett ännu bättre jobb när det gäller att möjliggöra snabba och smidiga transaktioner på nätet.

Idag ska vi titta lite närmare på 2 tjänster som har revolutionerat onlinemarknaden under de senaste årtiondet.

2 revolutionerande betalningsmetoder på internet

Nedan är våra bästa exempel:

Swish

Om du inte har använt Swish har du verkligen missat något. Under de senaste 5 åren har den dominerat på den svenska marknaden, och växer för varje dag som går. De flesta svenska e-butiker accepterar Swish, vilket även stämmer för de flesta butiker och andra företag runt om i landet.

Det finns många väldigt bra anledningar till detta. För det första är den hur enkel som helst att använda. Allt som krävs är att du har Swish-appen och BankID installerad på din mobiltelefon, sedan tar det endast några få sekunder från start till slut vid både insättningar och uttag.

Men den viktigaste fördelen med Swish är att tjänsten är gratis att använda. Detta gäller oavsett om du genomför transaktioner mellan privatpersoner, eller om du använder tjänsten för casinospel online. Vid det senare alternativet kan du även förvänta dig omedelbart insättningar och uttag, vilket gör att den kan konkurrera med vilken betalningsmetod som helst.

Det som är lite tråkigt med Swish är att den endast finns tillgänglig på den svenska marknaden. Men, men, det är inget som gör särskilt mycket för den svenska befolkningen.

Trustly

Många skulle argumentera för att Trustly är den bästa betalningsmetoden som existerar just nu. Det är svårt att argumentera mot detta, med tanke på hur bra metoden är.

Här får du en grym upplevelse från början till slut, och allt som krävs är en mobiltelefon där du har möjlighet att verifiera din identitet. Det låter nästan för enkelt för att vara sant, eller hur? Trustly bidrar med magi!

Som om inte det räcker är metoden är gratis att använda. Det är istället företagen som erbjuder lösningen som står för notan.

Men vet du vad det bästa med Trustly är? Det faktum att transaktionerna sker omedelbart. Detta gäller oavsett om du genomför betalningar till motpart, eller gör uttag från ett konto till ett annat.

Därmed är Trustly en helhetslösning som få andra aktörer kan konkurrera med, och är varför metoden är en av de bästa och mest populära lösningarna på marknaden just nu.

Related Articles