Hem » Kjell och Company – allt du behöver veta

Kjell och Company – allt du behöver veta

by Jaxon Lepierre

Kjell och Company är ett företag som huvudsakligen följer den beprövade modellen att främst sälja över disk, med endast ett fåtal produkter ute i en liten butik. Givetvis är det också möjligt att handla online. Det spelar därför ingen roll var du bor mellan Malmö eller Lund och Umeå, Luleå eller Kiruna.

Marknaden för elektronik ser inte ut att kunna bli mättad på väldigt länge. I vissa köpcentrum och gallerior finns det ibland till och med tre eller fyra olika butiker som specialiserar sig på att sälja billig hemelektronik direkt till kunderna. Många av produkterna är dessutom snarlika och det enda de egentligen konkurrerar med är priser och öppettider och tillgänglighet. Bara i till exempel Stockholm har Kjell & Company mer än 30 butiker.

De ordinarie öppettiderna är vanligtvis från klockan 10:00 på vardagar, oavsett om du handlar i Göteborg, Borås, Örebro Västerås eller Uppsala och ingen butik stänger före klockan 18:00. Det finns ett fåtal som öppnar redan klockan 8:00 och 9:00. Många butiker har dessutom öppet ända till klockan 20:00, medan några andra stänger 19:00.

Oavsett har du därför stora möjligheter att köpa det du behöver varje vardag på väg hem från jobbet, oavsett var du bor.

Du kan även bli medlemskund

Som medlem får du förutom tillgång till medlemspriser och poäng på allt du köper, alltid:

  • Tillgång att se dina köp på hemsidan kjell.com
  • Möjlighet att få dina kvitton digitalt till Kivra
  • Riktigt prisvärda medlemserbjudanden
  • Digitala bonuscheckar via mejl
  • Alltid 100 dagars öppet köp

Dessutom får du andra förmåner som ibland varierar från halva priset på skärmskydd till 30% rabatt på skrivarpatroner och olika 3-för-2 erbjudanden.

Ungefär 90 % av utbudet är bakom disken

Det här är givetvis ett genomsnitt som beror på enskilda butikens säljyta. Men du behöver tänka på det om du bara gått förbi en Kjell & Company i tron om att det bara är en form av kiosk för elektronikprodukter. Företaget har ett av de största utbuden av högkvalitativ hemelektronik i Sverige.

Det finns givetvis konkurrenter som kanske är större, med större butiker och liknande utbud, men de har inte uteslutande inriktat sig på hemelektronik. De säljer istället allt från klädnypor till glaskannor, via till exempel vandringsryggsäckar och tält.

Det du kan räkna med när du handlar på en Kjell-butik, vare sig det är online eller i en fysisk butik, är att du bara hittar det du går dit för. Hemelektronik du behöver som håller hög kvalitet, till ett pris du är beredd och har råd att betala.

Related Articles