Hem » Jag kom till kartago där omgavs jag av ett fladder

Jag kom till kartago där omgavs jag av ett fladder

by Jaxon Lepierre

Jag kom till Kartago en solig dag i september. Staden låg vackert vid havet, omgiven av kullar och grönska. När jag gick genom gatorna möttes jag av ett fladder av aktivitet. Människor pratade ivrigt med varandra på gatorna och affärsinnehavare ropade ut sina varor.

”jag kom till kartago där omgavs jag av ett fladder”

Jag bestämde mig för att gå till stadens centrum, där jag hittade den berömda amfiteatern. Jag gick in och blev omgiven av en vacker marmorbyggnad, med höga valv och plats för tusentals åskådare. Jag gick runt och beundrade de detaljerade skulpturerna och inskriptionerna på väggarna.

Efter att ha utforskat amfiteatern gick jag vidare till några av stadens museer. Jag besökte ett museum som var inrymt i en gammal romersk villa, där jag fick se vackra mosaiker och skulpturer från antiken. På ett annat museum fick jag se en stor samling av föremål från Karthagos historia, inklusive krigsvapen och sköldar.

Under min vistelse i Kartago blev jag omgiven av ett fladder av historia och kultur. Jag njöt av att utforska staden och lära mig mer om dess rika historia. Jag återvände hem med många minnen och en djupare förståelse för denna fascinerande plats.

Related Articles