Hem » Anna-Maria Sieklucka

Anna-Maria Sieklucka

by Jaxon Lepierre

En av de kvinnliga skådespelerskor som antagligen rönt störst framgångar under 2022 är Anna-Maria Sieklucka. Måhända känner de flesta henne mer som Laura Biel. Den kvinnliga huvudrollen i Netflix-aktuella 365 dagar.

Om Anna-Maria Sieklucka

I den erotiska dramaserien är Laura och hennes pojkvän på semester i Sicilien. Under resan blir hon kidnappad av ledaren för en mäktig siciliansk maffiafamilj. Massimo Torricelli, är oemotståndligt attraktiv och dessutom fast besluten att vinna hennes kärlek.

Han håller Laura fängslad och deklarerar att han kommer hålla hennes fången under 365 dagar i syfte att försöka få henne att bli förälskad i honom. Trots hans brutalitet blir Laura slutligen starkt attraherad av Massimo.

Hennes privatliv

Sieklucka är å ena sidan mycket privat kring delar av sitt privatliv, men å andra sidan delar hon också flitigt med sig av bilder från sina resor och attraktiva bilder av sig själv.

I somras fyllde hon 30 år och hon är sen flera år tillbaka tillsammans med välkände regissören Łukasz Witt-Michałowski. De båda delar, enligt ryktena, bostad i Warsawa. Än så länge har de inga barn tillsammans men Łukasz har en son från ett tidigare förhållande.

Skådespelerskan har en bakgrund inom teaterscenen och är även känd från den polska TV-serien Na dobre i na złe. Därutöver har hon även dansat balett i 10 år och hon talar 4 språk flytande.

Related Articles