Hem » Anders Holch Povlsen och Agnes Storm Holch Povlsen

Anders Holch Povlsen och Agnes Storm Holch Povlsen

by Jaxon Lepierre

Anders Holch Povlsen är en dansk entreprenör och ägare av det danska modemärket Bestseller. Han föddes i 1972 i Aarhus, Danmark, och växte upp i en affärsfamilj. Efter att ha studerat på Handelshögskolan i Århus började han jobba för faderns företag, och han arbetade sig snabbt upp till en ledande position.

1999 köpte Holch Povlsen det danska klädmärket Jack & Jones, och han lyckades snabbt vända företaget till en stor succé. Han fortsatte att utveckla företaget och lanserade flera andra modemärken, inklusive Vero Moda, Only och Selected. Idag är han en av Danmarks rikaste människor, med en förmögenhet på flera miljarder danska kronor.

Holch Povlsen har också blivit känd för sina stora jordbruksinvesteringar i Skottland. Han har köpt flera stora gårdar i området, och han har även grundat företaget Wildland, som syftar till att återställa naturområden i Skottland.

Anders Holch Povlsen och Agnes Storm Holch Povlsen

Holch Povlsen är gift med Agnes Storm Holch Povlsen. Hon är en dansk företagare och grundare av det danska företaget Envelope. Hon föddes i 1971 i Köpenhamn, och hon har studerat vid Handelshögskolan i Köpenhamn och London School of Economics.

Agnes Storm Holch Povlsen är också en aktiv företagare, och hon har varit med och utvecklat många av familjens företag tillsammans med sin man. Hon har även startat sitt egna företag, Envelope, som är en plattform för digital brevväxling.

Anders Holch Povlsen och Agnes Storm Holch Povlsen är en framgångsrik affärsduo som har skapat många stora företag och gjort sig kända som några av Danmarks mest inflytelserika affärsmän. De har också visat en stor engagemang för miljöfrågor genom sina jordbruksinvesteringar i Skottland.

Related Articles