Hem » Amber Heard och Elon Musk

Amber Heard och Elon Musk

by Jaxon Lepierre

I somras pågick rättegången för fullt mellan skådespelarna och ex-makarna Johnny Depp och Amber Heard. Båda två anklagar varandra för förtal.

Om Amber Heard och Elon Musk

I samband med parets skilsmässa 2016, anklagade Heard, Depp för misshandel. Hon skrev också 2018 en krönika i The Washington Post. Där yttrade hon sig om att hon var ett offer för våld i nära relation. Johnny Depp anser att hans rykte och karriär har skadats på grund av detta. Stämde Heard på över 50 miljoner dollar, för förtal. En motstämning skedde relativt omgående. Depps fd agent Carino säger till rätten att dessa anklagelser som har kommit från Amber har skadat Depps rykte och liv utanför TV-skärmen.

Motsäger sig själv

Angående Amber Heard Elon Musk så efter att Depp och Amber separerat skickade Amber email till Carino, angående uppbrottet med Tesla ägaren Elon Musk, som hon började dejta näst intill direkt efter separationen med Depp. Hon hade då uttryckt sig till Carino att hon försökte komma över separationen med Musk i Augusti 2017 och att hon avskydde när saker blir offentligt för allmänheten ”det blir så sorgligt” uttryckte hon sig.

Carino berättade då att hon sagt tidigare att hon inte älskade Musk, men sedan uttryckt en sorg. Vilket vill påminna om att det finns lögner nära till hands.

Related Articles